bejelentkezés / regisztráció hirdetésfeladás
Címlap > Haszonbérleti szerződés - Augusztus utolsó napján újra nyitja kapuit a Bábolnai Gazdanapok
2016-08-02 1:08:42

Augusztus utolsó napján újra nyitja kapuit a Bábolnai Gazdanapok

  1. jubileumát ünnepli a hagyományos mezőgazdasági kiállítás

A több évtizedes múltra visszatekintő Bábolnai Gazdanapok a tavalyi év kihagyása után most rendhagyó időpontban, augusztus utolsó napján újra megnyitja kapuit. A régió legjelentősebb mezőgazdasági kiállítása egyaránt biztosít szórakozást a családoknak és szakmai programokat a gazdáknak.

A Bábolna Nemzetközi Ménesbirtok Kft. szervezésében megvalósuló négy napos esemény 1977 óta az agrártársadalom meghatározó rendezvényévé nőtte ki magát, ahol az érdeklődők munka közben láthatják a legújabb technológiával működő mezőgazdasági gépeket, erő- és munkagépeket.

A 20.000 m2 -es területen tartott rendezvényen, több mint 200 kiállítóval találkozhatnak a látogatók, közöttük az X-Agro-val, a hazai földpiac szakértőjével is.

A 2015-ös kimaradás semmit nem csorbított a kiállítás népszerűségén, hiszen mind kiállítói mind pedig látogatói oldalról hatalmas érdeklődés övezi az eseményt.

A négy napos bábolnai kiállításon képet kaphatunk a legkorszerűbb technológiákról, az aktuális vetőmag-, műtrágya- és növényvédő-szer választékról, valamint néhány perc alatt ingyenesen regisztrálhatunk, hogy megtudjuk: mennyit ér a földünk valós piaci értéken, továbbá felülvizsgáltathatjuk haszonbérleti díjainkat is. Ez utóbbi szolgáltatásokat az X-Agro kültéri standjánál, a regisztrált földtulajdonosok és földbérlők számára a kiállítás ideje alatt díjmentesen biztosítja.

A változatos szakmai programok mellett a szórakozás is fontos része a Gazdanapoknak: többek között hagyományos lovasbemutatóval, díjugratással és a Szapáry-kastély idegenvezetésével várják a kilátogatókat.

A nyár záróakkordjaként a Bábolnai Gazdanapok idén is az agrárium ünnepe lesz, ahol a résztvevők összeköthetik a kellemeset a hasznossal. Szakmai fejlődésre, üzletkötésekre, kapcsolatépítésre és önfeledt szórakozásra egyaránt lesz lehetőség, így kínálva többnapos családi programot a Bábolnára látogatóknak.

Bízunk benne, hogy standunknál Önnel is találkozhatunk!

szántó, gyümölcsös, kert, erdő, nádas, zártkert