bejelentkezés / regisztráció hirdetésfeladás
Címlap > Haszonbérleti szerződés - Sajtóközlemény
2015-10-16 6:33:43

Sajtóközlemény

A Magyar Idők 2015.10.16-i számában megjelent MEGTÉVESZTŐ HONLAPPAL PRÓBÁLJÁK A GAZDÁK ADATAIT MEGSZEREZNI CÍMŰ írás egyértelművé teszi, hogy az előző napon indított, Marco Polo Magyarország Kft. által üzemeltetett oldalnak semmi köze az államilag indított földárverésekhez, amit a Földművelésügyi Minisztérium egyértelműen megerősített. A honlap szándékát egyértelművé teszi az újságírói kérdésre adott azon válaszuk, miszerint elsődleges céljuk a felhasználók azonosítása, a felhasználókkal való kapcsolattartás, hírlevelek és reklámok küldése, emellett bizonyos információkat is meg kívánnak jeleníteni a földárverésekkel kapcsolatosan.

Társaságunk meglepődve tapasztalta, hogy a különböző elektronikus felületeken sokan a fent említett társasággal azonosították cégünket, mivel – ránk is jellemző – olyan mondatok hangoztak el, miszerint egy most indult, földárverésekkel foglalkozó magántársaságról van szó. A megtévesztő hasonlatosság miatt ezúton deklaráljuk, hogy a www.x-agro.hu nem azonos a szóban forgó weblappal, annak szellemiségével módszerével, semmilyen módon nem tudunk azonosulni.

Cégünk piaci szereplők közötti „valódi” termőföld árverésekkel foglalkozik, oly módon, hogy az eladó földterületekről kiértesíti a 30 km-en belüli gazdálkodókat és számukra online licitet szervez. E mellett számos szolgáltatást nyújtunk mind az eladók, mind a vevők részére, mint például a gazdák értesítése a környékbeli jegyzői közzétételekről, a legfrissebb földárakról, stb. Ezt a tevékenységet pénzügyi garanciákkal is biztosítjuk.

Annak reményében kívánunk elhatárolódni a fent említett honlaptól, hogy tevékenységünkben nem okoz jelentős zavarokat, és nem gátolja a tisztességes földügyletek transzparens módon való megkötését.

Kérünk minden meglévő és leendő ügyfelünket, hogy bizalmukat megőrizve vegyék igénybe honlapunk szolgáltatásait.

Honlapunk a www.x-agro.hu, melyet az X-Holding Zrt. üzemeltet

Tisztelettel:

Sáhó Ákos

Cégvezető