bejelentkezés / regisztráció hirdetésfeladás
Címlap > Haszonbérleti szerződés - Így hirdesse meg termőföldjét, ha gyorsan, jó áron akar túladni rajta!
2016-10-26 9:14:41

Így hirdesse meg termőföldjét, ha gyorsan, jó áron akar túladni rajta!

Az internet megjelenése és széles körű elterjedése kétség kívül hozzájárul a lakossági hirdetések elterjedéséhez. Míg korábban az állások vagy eladó ingatlanok meghirdetésére a nyomtatott újságok jelentettek alternatívát, addig mára már sokkal egyszerűbb, olcsóbb és nem utolsó sorban eredményesebb hirdetéseinket online közzétenni. Ezt a trendet követve a termőföldpiacon sem véletlenül hódítanak egyre nagyobb teret az internetes apróhirdetések és online licitek.

Eddig, ha tovább akartunk adni ingatlanunkon, kénytelenek voltunk végigmenni az újsághirdetés-feladás időigényes procedúráján, mellyel csupán azt értük el, hogy pénzünkért bekerült hirdetésünk a – helyben és időben korlátozott – a különböző lapok sok másik hasonló hirdetései közé, majd vártunk, hogy talán éppen aznap talál rá ajánlatunkra a fizetőképes kereslet.

Ennek a hirdetési módszernek a korlátai hozzájárultak ahhoz, hogy a hirdetők új, jobban működő lehetőség után kezdtek érdeklődni és nem csoda, hogy nagyon hamar az interneten kötöttek ki az ingatlanhirdetések. Néhány év alatt odáig jutottunk, hogy mára kijelenthetjük, a sikeres ingatlanüzletek több mint 90 százaléka egy online hirdetéssel kezdődik.

Az ingatlanhirdetések jól bevált módszere egyre inkább bővülni látszik a földterületek irányába is. A kifejezetten mezőgazdasági ingatlanok online hirdetéseit összefogó weboldal tulajdonosa, Sáhó Ákos így foglalta össze tapasztalatait:

A földtulajdonosok még mindig gyakran csak szájreklám útján vagy jobb esetben a helyi nyomtatott sajtóban hirdetik földjeiket, így azonban saját magukat korlátozzák a legjobb piaci ár elérésében. Ez talán annak is betudható, hogy sok földtulajdonos nem használja napi szinten az internetet, pedig érdemes lenne nekik is élni az online hirdetési lehetőségek előnyeit, akár a család fiatalabb tagjainak segítségével is. A földem.hu-n minden támogatást megadunk ahhoz, hogy eredményesen hirdethessék meg eladó vagy haszonbérletre kínált földjeiket.”

Miért jó döntés online hirdetni a termőföldünket?

• A vásárlásra jogosult gazdák által látogatott oldalon tehetjük közzé földhirdetésünket.

• Kifejezetten mezőgazdasági ingatlanok között hirdethetünk.

• A regisztrált tagok e-mailes értesítőt kapnak a közelükben meghirdetett új földterületekről.*

• Térképen megmutathatjuk, hogy pontosan hol fekszik a kínált terület.

• Részletesen megadhatjuk a termőföld paramétereit (méret, aranykorona érték, művelési ág, tulajdoni hányad, ár, stb.)

• Ingyenesen adhatunk fel akár több hirdetést is.

• Képet tölthetünk fel a leírás mellé.

*az e-mailes értesítőt csak abban az esetben küldjük, amennyiben az erre történő feliratkozás megtörtént.

Adja fel eladásra vagy haszonbérletre kínált termőföld-hirdetését most!

A földpiaci szakértők azt tanácsolják, hogy ne féljünk online hirdetni, hiszen biztonságos és így sokkal egyszerűbben, több emberhez juthat el hirdetésünk. Az online hirdetési oldalak logikus felépítésűek és segítik azokat is, akik nem napi szintű internethasználók.

A témával kapcsolatos kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!